sâmbătă, iunie 10, 2023

Sondajul PNL, a arătat adevărata faţă a liberalilor care se vedeau primari

Sondajul PNL, a arătat adevărata faţă a liberalilor care se vedeau primari

Cei 5 liberali care şi-au depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu, nu acceptă nici în ruptul capului că sondajul a arătat că procentele lor sunt foarte mici şi că unii dintre ei au o imagine proastă în rândul alegătorilor. Din acest motiv a fost aleasă o persoana din afara sondajului, care ar avea calităţile redate de sondaj. Este vorba de Octavian Lupulescu, fost şef al mascaţilor.
Doi dintre cei candidaţi au început circul când au văzut că nu ei sunt nominalizarea pentru primăria Târgu Jiu din partea PNL. Este vorba de deputata Niculina Mocioi şi primarul de la Leleşti, Marian Rotaru. Deşi li s-a comunicat de la început că sondajul îl vor şti numai cei doi copreşedinţi, au acceptat să îl plătească, dar acum s- au răzgândit, vor banii înapoi. Fiecare dintre 5 liberali sondaţi au plătit câte 5000 de lei, iar Marian Rotaru 2000 de lei.

IMG_0738

Interesul personal, înaintea partidului

Deşi cei doi au declarat continuu că nu vor neapărat să candideze, dar vor să ştie cum îi percep oamenii, motiv pentru care au decis să fie sondaţi, acum reiese că de fapt fiecare spera să fie el candidatul.

Niculina Mocioi, fost deputat PP DD, asociată cu Ionel Manţog, cel care a şi declarat că el a făcut- o deputat, vrea banii înapoi. Surse politice spun că tot îndemnul lui Manţog şi că va pleca acolo unde acesta îi va spune. Dacă nu va pleca însă, este posibil să rămână fără nicio funcţie, deşi este deputat. După acest scandal,partidul nu o mai poate pune pe o funcţie şi să aibă încredere că nu va trăda.

Marian Rotaru, primarul de la Leleşti susţine că şi el vrea banii înapoi. PNL a trimis un comunicat de presă prin care anunţă că cei vor acest lucru, trebuie doar să facă o solicitare către către copreşedinţi.

Sondajul PNL a scos la iveala că unii liberali vor doar funcţii şi dacă ar fi posibil partidul să facă toată cheltuiala. Astfel de persoane riscam să avem în fruntea primăriei Târgu Jiu, adică un fel de Băsescu, varianta feminină şi masculină, dar de la Târgu Jiu. Când partidul nu face ca ei, să ameninţe.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner