Sorin Cîmpeanu, despre demisia de la Ministerul Educaţiei: Nedreaptă, generată de către cei care înţeleg mult prea puţin specificul învăţământului superior

Fostul ministru al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni, la deschiderea anului universitar, despre demisia din funcţia de Ministerul al Educaţiei, că a fost ”nedreaptă, generată de către cei care înţeleg mult prea puţin specificul învăţământului superior”, dar a precizat că, prin acest gest, ”va putea să susţină aplicarea legilor România Educată şi apoi implementarea lor”. Am considerat că această demisie este necesară pentru a nu periclita reforma în educaţie, a mai spus Cîmpeanu, potrivit News.ro. 

 

”Am considerat că această demisie este necesară pentru a nu periclita reforma în educaţie. Am considerat, în acest fel, că această demisie va permite o discuţie atât de importantă, precum cea necesară promovării legilor educaţiei România educată”, a spus fostul ministru, la deschiderea anului universitar.

Sorin Cîmpeanu şi-a exprimat convingerea că, prin acest gest al demisiei, a ajutat la implementarea proiectelor legilor educaţiei.

”Îmi exprim convingerea că, în acest fel, nu prin propria demisia, nedreaptă, generată de către cei care înţeleg mult prea puţin specificul învăţământului superior, voi putea să susţin aplicarea legilor România educată şi apoi implementarea lor”.

 

 

Consilierul prezidenţial Ligia Deca este favorită pentru a fi propusă luni de conducerea PNL în funcţia de ministru al Educaţiei, pe lista scurtă a PNL regăsindu-se şi rectorul Universităţii de Vest, Marilen Pirtea, susţin surse politice pentru News.ro.

Ligia Deca a coordonat proiectul România Educată, asumat de preşedintele Klaus Iohannis.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare