miercuri, iunie 29, 2022

Sorin Grindeanu: Dezvoltăm colaborarea în domeniul transportului și infrastructurii maritime dintre România și Emiratele Arabe Unite!

 Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunță dezvoltarea colaborării în domeniul transportului și infrastructurii maritime dintre România și Emiratele Arabe Unite. 
Astăzi, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a semnat un Memorandum de Înțelegere cu compania guvernamentală Ports Customs and Free Zone Corporation din Dubai.
Astfel, dorim să continuăm și să întărim relațiile de colaborare deja existente între companiile din statele noastre.
În prezent, Compania emirateză DP World are un parteneriat cu Portul Constanța pe care dorim să îl dezvoltăm pe toate modurile de transport.
Operațiunile acestei importante Companii de logistică din Emiratele Arabe Unite au deja tradiție în Portul românesc de la Marea Neagră și au sprijinul autorităților române pentru proiectele destinate dezvoltării sectorului de logistică și de transport.
”Am subliniat că Portul Constanța, situat la intersecția rutelor care leagă Europa de Asia Centrală, Sud-Estul Mării Mediterane și Orientul Îndepărtat, oferă o serie de avantaje logistice importante pentru investitori:
-adâncimi naturale mari,
-proximitatea Canalului Dunăre-Marea Neagră și a sectorului fluvio-maritim,
-conexiuni de transport multimodale”, spune ministrul Grindeanu.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner