marți, iunie 28, 2022

Ce spune deputatul PNL Adriana Săftoiu după achitarea lui Ludovic Orban

Deputatul PNL Adriana Săftoiu afirmă, într-o postare pe contul său de Facebook, că după achitarea preşedintelui PNL, Ludovic Orban, este „exagerat să mai cerem în gura mare ca politicianul acuzat de DNA să îşi dea demisia”

„..acum, sincer… după achitarea lui Ludovic Orban, mi se pare cam exagerat să mai cerem în gura mare ca politicianul acuzat de DNA să îşi dea demisia, să renunţe la orice funcţie. Căci, iacă, renunţă, stă doi ani (caz fericit), şanse mari ca relaţiile lui personale, cariera lui să meargă la vale. Şi apoi e achitat. Drept urmare, până la sentinţa finală, oricine are dreptul la prezumţia de nevinovăţie şi lăsat în pace. Nu ştiu cine a fost procurorul în cauză, dar el nu a devenit <<celebru>>, nu a fost pus în luminile rampei, nu a fost arătat cu degetul. Îmi pare rău pentru toţi cei care acceptă greu că nu întotdeauna când DNA acuză se şi adevereşte”, a scris Adriana Săftoiu pe contul său de Facebook.

congres pnlLiderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, după achitarea sa definitivă, că prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie i s-a făcut dreptate și încrederea în sistemul de justiție s-a dovedit corectă.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner