vineri, februarie 23, 2024

Staţia de metrou „Tudor Arghezi” va fi dată în folosinţă astăzi, parcarea are 350 de locuri

Staţia de metrou „Tudor Arghezi” va fi dată în folosinţă miercuri, 15 noiembrie, după ce Primăria Sector 4 şi Metrorex au convenit asupra graficului de activităţi. Directorul Metrorex, Mariana Miclăuş, a precizat, la sfârșitul lunii octombrie, că pentru început garniturile vor circula la un interval de 8 minute, potrivit g4media.

De astăzi de la ora 11:30, trenurile de metrou vor ajunge și în noua stație Tudor Arghezi, pe care comunitatea Sectorului 4 a construit-o de la zero pe Șoseaua Berceni!

„Invit bucureștenii și nu numai să folosească această facilitate de transport ecologică și nepoluantă și să străbată orașul, de la un capăt la altul, în cel mai scurt timp posibil. Astfel, cel puțin 350 de mașini nu vor mai intra în Sectorul 4, ci vor rămâne în parcarea de tip park&ride pe care am amenajat-o pe Șoseaua Berceni, vizavi de noua stație de metrou, pentru ca noi toți să avem parte de un aer mai curat”, a scris primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, marți, pe pagina sa de Facebook.

Primarul a precizat că tariful pentru parcare este în intervalul orar 07:00-19:00 de 3 lei pe întreg intervalul, iar în afara acestui interval, tariful este 3 lei/oră.

Directorul general al Metrorex, Mariana Miclăuş, a explicat, la finalul lunii octombrie, că circulaţia se va face într-un sistem de tip pendulă, de la staţia Tudor Arghezi la staţia Berceni, urmând ca preluarea fluxului de călători să se facă în lung, de la staţia Berceni până la staţia Pipera.

spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner