Statistică negativă pentru Dacia Sandero în Finlanda / Sandero este pe primul loc la defecte care duc la respingere automobilelor la inspecţia tehnică obligatorie

Statisticile Trafi (autoritatea rutieră finlandeză) au dezvăluit care dintre defectele descoperite in ultimii cei trei ani de teste duc la respinderea automobilelor la inspecţia tehnică obligatorie.Pe primul loc se situează Dacia Sandero.

La un număr de 17,8% dintre aceste masini au fost găsite defecte care duc la respingere. Rata medie de respingere pentru toate modelele Dacia introduse din 2014 a fost de 11,6.

  • Acest lucru nu este atât de surprinzător ca și faptul că Mercedez-Benz, cel mai bine cotat brand auto din Finlanda, se comportă foarte prost prin comparație. Rata medie de respingere pentru modelele MB din ultimii 3 ani a fost de 5,6, iar pentru MB Sprinter a fost de 13,2 anul trecut. Seria E, considerată o mașină de calitate și favorită a șoferilor de taxi, prezintă un procent ridicat de respingere de 7,2.

Potrivit statisticilor sondajului Trafi, cele mai frecvente defecte care conduc la respingere sunt puntea față, frâna de serviciu, suspensia și absorbția șocurilor.

Sursa: kauppalehti.fi cu sprijinul consilierilor economici din rețeaua externă a MMACA

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare