joi, februarie 22, 2024

Ștefan Radu Oprea (PSD): Încă un mincinos, Lucian Bode/ Singurul răspuns credibil, demisia

Senatorul PSD Ștefan Radu Oprea a declarat, sâmbătă, că minciuna este ”în fișa postului demnitarului PSD”, afirmând că în urma accidentului de circulație în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, trebuie să demisioneze.

”Încă un mincinos. Astăzi, Lucian Bode. Aroganța și minciuna tipice guvernaților PNL fac parte și din arsenalul lui Lucian Bode.  Care Bode? Se vor întreba unii dintre Dvs. Ministrul cu accidentul de mașină. Căci, din păcate pentru noi, acesta este singurul lucru prin care s-a remarcat. Bineînțeles că un ministru „important” ca el trebuia să meargă cu SPP. Acest lucru este legal, nu îl comentez, deși când eram în guvern nu am folosit SPP-ul, am bătut țara un lung și lat și mărturisesc acum că de foarte multe ori conduceam eu, mai ales când aveam acțiuni politice”, a afirmat senatorul PSD Ștefan Radu Oprea.

Social – democratul a afirmat că ”aroganța constă în nevoia demnitarului de a se fuduli cu girofarul”.

„Vezi popor cât de mult muncesc în folosul tău și cât de apăsat sunt de problemele țării”. Așa se pierde legătura cu cetățenii. Te uiți la ceas, vezi că ai ajuns la București in 3 ore (în locul celor 6 ore pe care le fac românii în mod obișnuit) și începi să crezi că ai rezolvat problema traficului. Nu ai rezolvat nimic, doar ai rămas captiv în propriul glob de cleștar”, a adăugat senatorul PSD.

Ștefan Radu Oprea a afirmat că ”minciuna este parte integrantă a fișei postului demnitarului PNL”.

”Minciuna, parte integrantă a fișei postului demnitarului PNL, provine din nevoia de a învinovăți pe oricine altcineva în afara propriei persoane. Cănd Lucian Bode pasează vina pe șoferul SPP-ist este o lipsă a asumării responsabilității. Un șofer „neascultător” la cererile demnitarului, după zicerile aiuristice ale lui Lucian Bode. Singurul răspuns credibil în această situație ar fi #demisia, dle. Lucian Bode. Atât!”, a conchis senatorul PSD.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner