Stoenac impresionează de la meci la meci. Oprița, mulțumit de reacția motreanului.

Stoenac impresionează de la meci la meci

Oprița, mulțumit de reacția motreanului

    Aflat sub comanda lui Daniel Oprița, la Juventus Colentina, Marian Stoenac, considerat cel mai bun produs al Centrului de Copii şi juniori de la Motru, a bifat patru reuşite pentru bucureşteni în cele nouă luni de când a semnat cu echipa din capitală.

Stoenac reuşise să-l impresioneze pe Oprița încă de când activa cu Minerul Motru în liga secundă. Pe atunci Daniel Oprița antrena Metalul Reşița. Tot în acea perioadă, tânărul motrean reuşise prin prestația sa, să atragă interesul mai multor cluburi importante din liga a 2 a, precum UTA Arad şi CSM Râmnicu Vâlcea, cât şi grupării de pe Bega, ASU Politehnica Timişoara, echipă cu prima şansă la promovare din C4.

” Mai am încă patru luni cu Juventus Colentina, mă bucur că cei din conducere sunt mulțumiți de mine. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Sper să reuşesc să marchez iar, cât mai curând. Mă simt foarte bine aici, am fost primit aşa cum se cuvine, avem toate condițiile să promovăm şi sper să reuşim, ar fii a doua mea promovare, după cea cu Minerul Motru. Am văzut că sunt probleme la Motru, îmi pare rău pentru ei, sper să se liniştească apele pănă la urmă, pentru că ar fii păcat să dispară o echipă ca Minerul.” declara tânărul mijlocaş.