Surpriză de proporţii în PSD / Mihai Fifor ar fi semnat scrisoarea anti-Dragnea; Va fi schimbat din Guvern?

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, ar fi semnat și el scrisoarea anti-Dragnea, motiv pentru care șeful PSD ar vrea să-l lase fără portofoliu, potrivit Adevărul, care citează mai multe surse politice.

De altfel, la ultima şedinţă a Comitetului Executiv Național al PSD, fiind plecat într-un turneu în SUA, unde a avut mai multe întâlniri cu oficiali americani, printre care şi secretarul Apărării James Mattis.

Aspecte de la întrevederea ministrului Mihai Fifor cu secretarul american al apărării, James Mattis
Sursa Foto: Departamentul Apărării al SUA

Alături de ministrul Apărării s-a aflat ambasadorul României în SUA, George Maior, pe care Liviu Dragnea încearcă să-l înlăture din funcţie, mai multe imagini cu cei doi fiind postate pe site-ul Ambasadei României în SUA.  

În România, Liviu Dragnea face presiuni ca Teodor Meleşcanu să declanşeze procedura de rechemare în ţară a ambasadorului României în SUA, George Maior, susţin surse politice.

Maior a devenit ţinta tandemului Dragnea-Tăriceanu, după ce a afirmat că scrisoarea trimisă de Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, către Klaus Ioahnnis, este rezultatul unui lobby exercitat de oameni certaţi cu legea. Ulterior, Giuliani a recunoscut că a primit bani.

În urma CexN al PSD, la care Liviu Dragnea a primit susţinere cu majoritate, vicepreşedintele PSD Gabriela Firea – unul dintre iniţiatorii scrisorii anti-Dragnea a susţinut că există mult mai mulţi contestatari decât cei 8 care au votat oficial „împotrivă”.

Ulterior voci din PSD au declarat că au aderat la scrisoarea deschisă peste 25 de social-democraţi, mulţi cu funcţii în partid sau guvern.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare