SURPRIZA!!! Ion Calinoiu nu a fost la Biroul Permanent Național al PSD

EXCLUSIVITATE

Ion Călinoiu NU a participat la Biroul Permanent Național al PSD

 

   Biroul Permanent Național al PSD s-a reunit din nou, luni, 26 ianuarie 2015, începand cu ora 11.00, la sediul central al PSD din Soseaua Kiseleff. Alături de primul ministru, Victor Ponta, a fost prezent Președintele UNPR, Gabriel Oprea.

poz-â 1

   Surpiză….la ședința BPN-ului de astăzi, au lipsit mai mulți membri ai Guvernului și lideri marcanți ai PSD.

Printre liderii care au lipsit s-a numărat și Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj și vicepreședinte PSD.

poz-â 3

După ședință domnul Victor Ponta a ținut o conferință de presă în care a precizat unele aspecte și decizii pe care le-au luat.Printre altele, cele mai importante precizări sunt cele legate de sistemul electoral.PSD-ul va apropune un sistem electoral mixt, de tip german sau proporțional și va propune sa fie 300 de deputați și 110 senatori.

poz-â 2

Mai mult decât atât, se pare că, primarii nu vor fi afectați de modificările propuse, se va merge pe vechiul sistem electoral, nu se va modifica modul în care sunt aleși.

Primul ministru, Victor Ponta, întrebat cum vede faptul că astăzi se va decide soarta firmei Succes, în legatură cu insolvența, ne-a declarat că :

Victor Ponta : ”Nu am voie ca Prim Ministru să discut chestiuni private, despre o firmă privată.”

Veți prezenta în cadrul Consiliului Național o strategie politico-economică pentru situația din Gorj?

Victor Ponta :  ”Voi prezenta o strategie la nivel național, este Programul de Guvernare, prioritățiile sunt la nivel național!”

Astăzi au lipsit o serie de lideri cum vedeți situația?

 Victor Ponta : ”Ne descurcăm, ne descurcăm cu liderii actuali!”