Sute de profesori protestează la Sibiu, după ce președintele i-a sfidat și soția sa a catalogat mitingul de la București drept eveniment politic

Sute de profesori protestează la Sibiu, în fața prefecturii, după ce președintele Iohannis i-a sfidat și soția sa a catalogat mitingul de la București drept eveniment politic. Ieri, Klaus Iohannis, aflat în vizită la Colegiul Brukental din Sibiu le-a spus unor elevi, după ce a făcut o poză oficială cu ei: “Vedeți, până și greva are ceva avantaje”, scrie site-ul edupedu.ro. 

Joi, profesoara Carmen Iohannis, soția președintelui Iohannis, care nu face grevă, a așteptat cu elevii în fața Colegiului Brukenthal delegațiile care vizitează Sibiul, pentru a face o poză cu președinții Germaniei și României.

Tot ieri, șeful statului a abordat un ton critic la adresa sindicatelor din învățământ. El a apreciat că sindicatele “cer întotdeauna foarte mulți bani” și i-a mustrat pe sindicaliști că “nimeni n-a constatat că s-au adoptat legile educației”, după cum a relatat G4Media.ro.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare