Tăriceanu despre ambasadorul Mihnea Constantinescu: Am pierdut azi nu doar un fost colaborator, ci și un apropiat prieten

tariceanu senat

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea ambasadorului Mihnea Constantinescu, despre care spune că nu i-a fost doar colaborator, ci și prieten.

„Cu mare tristețe am aflat că s-a stins din viață Mihnea Constantinescu. Am pierdut azi nu doar un fost colaborator, ci și un apropiat prieten. Am avut onoarea de a lucra, de a împărtăși gânduri și opinii împreună. A fost un om care întrunește definiția profesionalismului și a bunului simț deopotrivă, având o contribuție importantă la toate dosarele care vizau România. Era persoana pe care te puteai baza în orice moment.

Mihnea Constantinescu a fost unul dintre cei mai respectați diplomați români, reprezentând cu demnitate România în toate funcțiile deținute.Este o veste tristă pentru tot corpul diplomatic, pentru că Mihnea Constantinescu a fost un om de o mare calitate profesională, echilibru și un mare patriot.  Sincerele mele condoleanțe familiei sale. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.