Tăriceanu, despre remanierea Guvernului: I-am transmis colegului Dragnea că la ALDE nu avem în vedere schimbarea miniştrilor

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, marţi seară, la un post de televiziune, cu privire la remanierea guvernamentală, că i-a transmis președintelui PSD Liviu Dragnea că ALDE nu are în vedere o schimbare în lista miniştrilor, adăugând că PSD va discuta luni în CExN acest subiect.

„Nu am discutat acest subiect (remaniera guvernamentală n.r) în cadrul coaliţiei. Am abordat acum două – trei săptămâni şi i-am transmis colegului Dragnea că la ALDE nu am în vedere niciun fel de schimbare în lista miniştrilor. Interesul meu este mai scăzut pe acest subiect decât interesul jurnalistic”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Digi24.

Totodată, liderul ALDE a relatat că a vorbit luni seară cu Liviu Dragnea, care i-a spus că luni va avea loc o şedinţă a CExN PSD, în care social-democraţii  vor discuta despre remanierea Guvernului.

„Sunt informat, dar vreau să mă preocupe subiectele care sunt de resortul nostru, nu mă bag în ceea ce nu ne aparţine. (…) La ALDE nu am nicio remaniere”, a precizat Tăriceanu.

Cât priveşte informaţia potrivit căreia ministrul Justiţiei Tudorel Toader şi-ar fi pierdut susţinerea ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a dezmintit categoric acest fapt.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare