Tăriceanu, la Consiliul Național al PSD: Am fi putut face mai mult dacă găseam în președinte un partener onest. Am sperat şi eu, ca şi dumneavoastră, să nu avem un al doilea Băsescu

Președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a fost prezent duminică la Consiliul Național al PSD, unde a spus că a sperat ca în președinte să găsească un partener onest și nu un al doile Băsescu.

„Am fi putut face mai mult dacă găseam în președinte un partener onest. Am sperat şi eu să avem un partener care să ne ajute în stoparea erodării sistemului de justiţie, am sperat să avem un partener pentru o Românie puternică şi demnă. Am sperat la un partener echilibrat, un preşedinte care să se gândească la tară şi abia în al doilea rând la un mandat.

Am sperat şi eu, ca şi dumneavoastră, să nu avem un al doilea Băsescu. În aceste lupte de gherilă am avut şi pierderi: două guverne, mulţi am fost târâţi în faţa procurorilor, dar nu ne-am pierdut speranţa că putem aduce România în rândul ţărilor democratice.”, a spus el.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare