Tătaru: Putem organiza alegerile locale într-o singură zi, dacă sunt respectate regulile

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, marți, că alegerile locale din 27 septembrie pot avea loc într-o singură zi, dacă se respectă regulile minime: mască, distanţare şi dezinfectant.

”Pot fi oganizate alegeri cu respectarea unor reguli, ceea ce cerem de când am cerut primele relaxări. Fără aglomeraţie, cu mască, cu dezinfectant în secţie. Opţiunea specialistului se aşează pe evoluţia la acel moment. Le putem gestiona şi într-o singură zi, dacă se respectă regulile de distanţare, dacă avem o bună organizare în secţie şi să gestionăm şi acel moment al celor aflaţi în izolare sau în carantină”, a declarat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, la DIGI 24.

Nelu Tătaru a afirmat că tocmai cei care nu recunoşteau pandemia, astăzi reclamă o proastă gestionare a acestei pandemii.

”S-a furat startul şi tocmai cei care nu recunoşteau pandemia, astăzi reclamă o proastă gestionare a acestei pandemii şi încercarea de a tărăgăna o eventuală relansare medicală spre o situaţie mai bună în care să stabilizăm creşterea numărului de cazuri şi coborârea de la o zi la alta a acestui număr de cazuri, să putem ajunge tocmai la acest moment politic. Poate că nu pe suferinţa unui popor te urci ca să câştigi votul politic”, a mai declarat ministrul.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare