miercuri, mai 25, 2022

Tătaru: ”Toate structurile statului” se vor implica în campania de vaccinare anti-Covid, inclusiv Armata

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunțat, miercuri, că ”toate structurile statului” se vor implica în campania de vaccinare anti-COVID-19, inclusiv Armata şi medicii de familie, afirmând că se lucrează deja la o strategie privind vaccinarea.

”Vor fi implicate toate structurile statului în această strategie de vaccinare. Noi în avem în pregătire, lucrăm în fiecare zi, avem puncte focale şi avem oameni care lucrează cu Comisia Europeană, stabilim această procedură şi strategia de vaccinare. (…) Va fi implicată şi armata şi DSU-ul şi Spitalele judeţene şi medicii de familie”, a declarat Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru a afirmat că medicii specialişti care au terminat Rezidenţiatul vor fi angajaţi în următoarea perioadă odată ce vor avea certificatele sau adeverinţele necesare, astfel încât aproximativ 200 de specialişti vor fi detaşaţi către locurile unde este nevoie de ei.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că prima tranşă de vaccin, pentru Româna ”ne aşteptăm să ajungă, în cel mai favorabil scenariu, în primul trimestru al anului viitor”.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner