Teodorovici, IRONII la adresa premierului Cîțu după ce a afirmat că face el pentru „prima dată” Programul de Internship: Ceea ce crede că face el pentru „prima dată” – NU s-a și întâmplat pentru prima dată!

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, l-a ironizat într-o postare pe facebook pe noul premier PNL Florin Cîțu, după ce acesta din urmă a afirmat că urmează să demareze „primul program real de Internship” – care de fapt, nu este pentru prima dată organizat.

Teodorovici: O veste bună de la guvern!Locatarul de la Palatul Victoria trebuie să știe că ceea ce crede că face el pentru „prima dată” cu Programul de Internship al Guvernului pentru tineri, NU s-a și întâmplat pentru prima dată!!

Fostul ministru de Finanțe îi amintește lui Cîțu că programul a început în anul 2013, în guvernarea Ponta și a fost organizat în fiecare an, de fiecare guvern al României.

Teodorovici internship”Dincolo de PR-ul fantastik, cu care dl. premier ne-a obișnuit de când activează în lumea oamenilor mari, asta este o veste bună!Programul, un succes încă de la început (felicitări colegilor Radu Puchiu și Cristian Botan pentru inițiativă si organizare si lui Victor pentru sprijin, este o șansă reală ca tinerii determinați și implicați, să se familiarizeze cu administrația publică, pentru că da, este nevoie de un suflu nou, este nevoie de expertiza celor tineri pentru ca lucrurile să înceapă să funcționeze, așa cum sunt convins că ne dorim fiecare dintre noi!”, a precizat Teodoroci pe facebook.

Teodorovici și-a continuat atacul și ironiile la adresa premierului PNL Florin Cîțu, considerând această ieșire publică a premierului(că demarează „primul program real de Internship”) se poate ușor transfera în registrul tragi-comic al unei … “guvernări găunoase” din partea unui personaj care nu încetează să ne uimească prin replicile sale „fantastice”….

Eugen Teodorovici: ”….această versiune modernă a lui Rică Venturiano:
Când am făcut „întâiași dată pentru prima oară” … cel mai mare deficit, cea mai mare datorie publică, cea mai mare cădere economică, cel mai pestriț executiv și, în sfârșit, cea dintâi a 8-a ediție!? a Internshipului … mi-am pierdut uzul rațiunii.”
  • ”P.S.: Sper ca absolvenții edițiilor trecute ale programului să nu fie supărați că premierul le-a șters din prea mult patos (cred că e mult prea obosit din cauza elaborării proiectului de buget, munca pe care au depus-o în cadrul stagiului de practică.”, a încheiat Teodorovici.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare