sâmbătă, iunie 10, 2023

Teodorovici: Trece trenul… e rost de o filmare pentru țară, ”sparangheleală” electorală

Fostul ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici a criticat, luni, participarea premierului și a președintelui Klaus Iohannis la ”proba – test” a a liniei de cale ferată de la Bucureşti Nord până la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, afirmând că liberalii vor să impresioneze electoratul cu proiectele de investiții semnate și demarate de PSD.

”Hai, scoală Iohannis, ridică-te Orban, trezește-te Bode, că dă din coadă câinele impiegatului❗E semn că trece trenul și … e rost de o filmare pentru țară. Guvernul PNL și-a mai făcut câteva poze la o așa-zisă probă-test (nici măcar #inaugurare❗) a liniei de cale ferată de la Bucureşti Nord până la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Era bine să se limiteze la poze și să tacă adânc. Dar, de, liberalul nu e #liberal destul, până nu e și #fudul❗”, a scris senatorul PSD Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Social – democratul a subliniat că premierul și președintele au participat, în plină campanie electorală, la ”o probă test” a unei linii de cale ferată care se va da în folosință abia în luna decembrie.

”Mai întâi, premierul Orban a declarat plin de entuziasm că ideea acestui proiect s-a născut în mandatul său de ministru al transporturilor (a făcut ceva doar în mintea lui … mică‼️). Și dacă nu era puțin mai răcoare afară, sigur și-ar fi amintit și de celelalte „idei” mai vechi ale sale, de construcția Barajului Vidraru, a Transfăgărășanului sau a hidrocentralei Porțile de fier I⁉️ A venit apoi șeful statului, domnul Iohannis și ne-a zis că n-a fost voiță politică și că de aceea, din 2016 până în 2019, s-a construit atât de puțin din proiect. Ne-a lămurit, totuși, domnul Bode, ceva mai odihnit decât ceilalți doi (pesemne că de la somnul pe bancheta din spate❗) că de fapt linia va fi dată în folosinţă în decembrie. Deci, cum s-ar spune … “sparangheleală” electorală❗”, a scris Teodorovici.

Fostul ministrul al Finanțelor a afirmat că semnarea contractului de proiectare și construcție a fost în iunie 2019, în mandatul PSD.

”Realitatea #nemascată de Orban și Iohannis este că semnarea contractului de proiectare și construcție a fost în iunie 2019 (deci în mandatul lui Cuc de la PSD – sîc❗) și trebuia să dureze 14 luni cu tot cu proiectare, deci putea fi realizat chiar și de Orban în cele 20 de luni ale mandatul său de ministru al transporturilor, ca să nu mai zic de Iohannis în cei 6 ani … dacă ar fi fost în stare❗”, a conchis social-democratul.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner