Timiş: Colegiul Pedagogic, primul din ţară care are o cafeterie; plata se face doar cu cardul

Elevii şi cadrele didactice ale Colegiului Naţional Pedagogic ‘Carmen Sylva’ din Timişoara vor avea, începând de miercuri, în premieră în ţară, un spaţiu special amenajat unde pot servi un mic dejun sănătos, în Peda Fresh Corner putând găsi produse sănătoase şi delicioase preparate în incinta liceului.

Directorul colegiului, Claudia Muntean, a anunţat marţi că spaţiul fostei cantine a şcolii a fost renovat şi reamenajat după un concept occidental, celebra cafeteria, menit să corespundă cerinţelor moderne de organizare ergonomică a spaţiului, de alimentaţie sănătoasă, dar şi nevoii de socializare.

‘Peda Fresh Corner poate găzdui aproximativ 70 de persoane şi oferă un meniu variat şi echilibrat, gândit de un nutriţionist, pentru a sprijini dezvoltarea armonioasă a copiiilor, dar şi pentru a-i ajuta să se concentreze la şcoală. Atât elevii, cât şi personalul şcolii pot servi produse sănătoase şi delicioase preparate de noi (salate, senvişuri calde sau reci, budincă de chia, fresh de portocale, ceai etc.) într-un ambient asemănător unui food court în condiţii de igienă maximă, pornind chiar de la modul de plată, doar cu cardul’, a precizat Claudia Muntean.

În Colegiul Naţional ‘Carmen Sylva’ din Timişoara învaţă aproape 1.400 de elevi din clasele zero – 12.

Sursa: PRESSONLINE

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare