Tomac: Alianţia PSD-PNL, o „construcţie toxică” năşită de Iohannis pentru a duce ţara în prăpastie; vor să asigure „stabilitate” la minciunile pe care le zic zilnic

Eugen Tomac, președintele PMP și unul dintre liderii Alianței Dreapta Unită (ADU), a declarat că alianța PSD-PNL e o „construcție toxică clădită pe minciună”, din cauza căreia avem cea mai mare inflație din Europa și cea mai scumpă mâncare, potrivit B1Tv, scrie cotidianul.ro.

„Toată această construcție toxică s-a clădit pe minciună. Dacă vă uitați la sloganul lor – ”stabilitate”… Păi stabilitate în fața a ce? Toate temele pe care le-au promovat sunt goale d4 conținut. Au spus că s-au comasat că avem război la graniță, dar uitați-vă că deși au alocat 2,5% pentru Apărare, au cheltuit doar 1,56%. Deci acești oameni trăiesc doar din minciună.

Oamenii trebuie să înțeleagă că această majoritate și această guvernare nășită de Iohannis duce țara în prăpastie. Avem cea mai scumpă mâncare, importăm peste 80% din produsele alimentare de bază, deși suntem o țară cu un potențial agricol fantastic, avem cea mai mare inflație din Europa și niște partide care se agață de orice și fac orice le trece prin minte pentru a rămâne la putere.

Democrația în România e în pericol și mă bucur că dl Drulă a avut curajul să invite PMP și FD în acest proiect ambițios pe care l-am construit cu foarte multă muncă, pentru că adevărata alternativă la PSD și PNL e Dreapta Unită”, a declarat liderul PMP.

„Electoratul de dreapta trebuie să știe că un vot pentru PNL în 9 iunie e un vot în coșul direct al PSD. Lucrurile s-au separat clar. E o realiatte: un vot pentru PNL e un vot pentru PSD. În orice sectorul din București, la Timișoara…. La Timișoara, PNL-iștii fac campanie la Consiliul Judetean pentru dl Simonis (de la PSD).

S-au comasat că sunt disperați să-și păstreze puterea cu orice preț și v-o spune un om care doi  ani de zile a fost hăituit cu peste 90 de procese.

În fiecare săptămână liderii PSD și PNL îmi spuneau ”hai în gașca noastră, nu trece lângă USR că nu ai nicio perspectivă, noi suntem viitorul”. Or politica se face prin asumare și principii în care crezi, clădite prin libertate de asociere.

Noi asta am făcut, am adus oamenii curajoși din această țară sub aceeași umbrelă. Eu am încredere în dl Drulă, în dl Orban și în colegii noștri care muncesc în toată țara în aceste zile”, a conchis Tomac.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare