Tomac: Am încheiat pregătirea celor aproximativ 2500 de amendamente ale PMP la Legea Bugetului

Eugen Tomac PMP

Președintele PMP Eugen Tomac anunță că tocmai a încheiat pregătirea celor aproximativ 2500 de amendamente ale partidului la Legea Bugetului de stat pentru anul 2019.

„La fel ca anul trecut, acestea sunt inspirate din promisiunile PSD, ale celor care îndrăznesc să ne mintă de ani buni, realitatea fiind din ce în ce mai îngrijorătoare.

Este un buget al recesiunii, un buget care nu soluționează niciuna dintre problemele mari ale României. Trebuie să alocăm bani pentru creșe și grădinițe, trebuie să alocăm bani pentru ambulanțe, trebuie să alocăm bani pentru infrastructură: centura capitalei, autostrada București – Brașov, autostrada Iași – Târgu Mureș; trebuie să alocăm bani pentru gazificarea României. Este inadmisibil ca în secolul XXI să avem în România orașe și comune care nu sunt racordate la rețelele de gaze.

Acesta este bugetul catastrofă marca Dragnea. Aceasta este țara guvernată de PSD. PMP va lupta pentru fiecare dintre amendamentele pregătite și avem speranța că acestea vor fi susținute de colegii parlamentari din alte partide”, a scris Tomac, pe Facebook.