marți, noiembrie 29, 2022

Tomac despre Dragnea: A luat-o razna. Se ia de multinaționale, de liderii europeni, de toate instituțiile necontrolate de el, de oricine îi spune in față că este dus cu sorcova

Președintele PMP Eugen Tomac spune că Liviu Dragnea a luat-o razna și se ia de toată lumea, de la multinaționale până la instituțiile pe care nu le poate controla.

„DELIR. Da, e limpede că a luat-o razna. Se ia de multinaționale, de liderii europeni, de toate instituțiile necontrolate de el, de oricine îi spune in față că este dus cu sorcova!

  • De fapt, aseara MARELE ANUNȚ era altul – ca să avem un sfârșit de an amuzant, ne spune personajul asta condamnat de două ori, nici mai mult, nici mai puțin, că visează să ajungă chiriaș la Cotroceni… Ăsta se crede un mic Ceaușescu. Va fi cel mai mare esec al PSD. De fapt, sunt sigur ca nu va intra in turul doi.

PS: #babaiatule, mai bine ți-ai lua niște consilieri care să-ți spună adevărul, că lumea nu mai suportă sa-ti audă aiurelile, nu să-ți spună doar ce vrei să auzi și să-ți ridice ode! Nu de alta, dar iți mănâncă degeaba banii!”, a scris Tomac, pe Facebook.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner