miercuri, septembrie 28, 2022

Tomac – În anul Centenarului, liderii politici români sunt tot mai străini de valorile autentice românești

Liderul PMP Eugen Tomac spune că în anul Centenarului, liderii politici români sunt tot mai străini de valorile autentice românești ce sunt parte a moștenirii politice și diplomatice a țării noastre.

„Nu e un atac, e o constatare tristă că niciun lider de partid politic din România nu a venit la cea mai mare sărbatoare patriotică din Transilvania: serbările naționale de la Țebea, dedicate memoriei eroului Avram Iancu.

Nici cei de la putere, care au confiscat statul și fac tot ce le stă în putință pentru a-l ține dezbinat, dar nici cei din opoziție nu au fost prezenți la Țebea!

Trist an centenar, când România pare că este pe muchia prăpastiei din cauza unor politicieni lipsiți de viziune, și care acționează doar prin slogane.

Sunt puține evenimente cu ținută de stat în România, iar serbările de la Țebea sunt parte a acestui patrimoniu cultural și politic pe care națiunea noastră îl păstrează viu prin oamenii simpli care cred și simt românește; clasa politică din păcate doar mimează!

Avram Iancu este un simbol și un model pe care merită sa-l descoperim și să-l elogiem în fiecare an!”, a scris Tomac, pe Facebook.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner