marți, iunie 28, 2022

Traian Băsescu, spitalizat în străinătate în urma unui infarct (surse)

Fostul președinte Traian Băsescu a fost spitalizat în urma unui infarct, au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate acestuia. Ziarul Libertatea a scris că Băsescu este internat într-un spital din Paris.

Potrivit informațiilor prezentate de postul Realitatea Plus și confirmate de surse Libertatea, Băsescu s-ar fi prezentat de urgență la spital cu probleme de inimă, iar medicii au decis că acesta „are nevoie de o intervenție care nu poate fi făcută în țară” și ar fi fost transferat la un spital din Franța.

Conform Europa FM, fostul președinte, actual europarlamentar, este spitalizat la Paris după ce i s-a făcut rău la Bruxelles.

Fostul președinte Traian Băsescu (70 de ani) a mai fost internat în trecut în Franța, unde a fost supus unei intervenții pe aortă.

În urmă cu două zile, instanța supremă a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică.

Fostul președinte – care în timpul procesului a negat că ar fi fost colaborator al fostei Securităţi – a reacționat printr-un mesaj scurt, după decizia instanței, spunând că se va adresa Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO).

spot_img

1 COMENTARIU

  1. NU DORIM RĂU NIMĂNUI. BUNUL DUMNEZEU SI MĂICUȚA DOMNULUI SĂ AIBĂ MILĂ DE EL ȘI SĂ-I DĂRUIASCĂ SĂNĂTATE, MINTE ȘI ÎNȚELEPCIUNE ȘI CREDINȚĂ CA SĂ SE POCAIASCA DE PĂCATELE ȘI NECREDINTA LUI. BUNUL DUMNEZEU ȘI MĂICUȚA DOMNULUI PRIMEȘTE ȘI PE CEL MAI MARE PĂCĂTOS ȘI PE CEL MAI MARE CRIMINAL, IMPORTANT ESTE SĂ NE POCAIM DE PĂCATELE NOASTRE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner