sâmbătă, decembrie 2, 2023

Trei eleve de la o şcoală de prestigiu din Bucureşti au ajuns la spital, după ce au consumat droguri în pauză: ”Au leşinat în curtea interioară”

La şcoală, în pauza de droguri. Trei eleve de la Şcoala Centrală din Capitală au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău şi au leşinat. Fetele de clasa a opta ar fi consumat etnobotanice. Este doar vârful aisbergului unui fenomen scăpat complet de sub control în toată ţara şi băgat sub preş de autorităţi: drogurile în şcoli, transmite Observatorul Antena 1. 

 

Cele trei fete sunt eleve în clasa a opta la Şcoala Centrală din Capitală. Erau în curtea şcolii când li s-a făcut rău. S-au plâns de dureri de cap, ameţeală şi greaţă. Când şi-au dat seama că este ceva grav, profesorii au chemat de urgenţă ambulanţa. Elevele ar fi recunoscut în faţa medicilor că au fumat o ţigară cu substanţe interzise: etnobotanice.

Elevii ajung să facă rost de droguri chiar în interiorul şcolilor

Doar că şcolile au devenit adevărate pieţe pentru dealeri. Elevii recunosc deschis: au extrem de uşor acces la marfă. Important e să ai bani şi să ştii cui să ceri.

”De droguri nu este foarte greu să faci rost.

Din şcoală sau din afara şcolii?

Ambele! Se poate face rost uşor!”

De realitatea sumbră, din băi ori din spatele şcolilor, sunt conştienţi şi profesorii.

”Se întâmplă în majoritatea şcolilor din România!”

Anturajul, curiozitatea şi teribilismul îi împing pe adolescenţi să încerce. Şi mulţi se pierd în lumea iluziilor.

Vârsta consumatorilor scade alarmant: şi copii de 11 ani ajung în centre de dezintoxicare. Pentru a pune frână fenomenului, doi deputaţi au venit cu propunerea ca elevii şi studenţii să fie testaţi în unităţile de învăţământ.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner