Tudose: Candidatul PSD-PNL la Bucureşti, Cîrstoiu, creşte în sondaje 2-3 procente pe săptămână

Mihai Tudose, coordonatorul campaniei PSD pentru alegerle europarlamentare, a negat că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD şi PNL la Primăria Capitalei, ar fi ameninţat că se va retrage din cursa electorală pe motiv că nu este mulţumit de felul în care cele două partide îl susţin în campania electorală. Potrivit lui Tudose, Cîrstoiu creşte 2-3 procente pe săptămână, scrie realitatea.net.

„Noi dezminţim chestia asta de vreo patru zile. Am rugat pe toată lumea să ne indicaţi şi nouă sursa, de unde aţi auzit aşa ceva. Nu e nici cel mai mic adevăr în aşa ceva”, a declarat Mihai Tudose, marţi seară, la un post TV.

„Nu, nici aşa ceva. Am fost la toate întâlnirile cu conducerea. Domnul Cîrstoiu pare că e foarte mulţumit de ceea ce i se întâmplă din punct de vedere a celor două partide. Aţi văzut şi punctul de vedere al PSD şi al PNL (…) Deja creşte 2-3 procente pe săptămână. Lumea a aşteptat, a înţeles ce fac cele două partide. Intenţia de vot la Bucureşti, însumat pentru cele două partide depăşea 55 la sută. Acum nu se întâmplă altceva decât acest transfer de la cele două partide către acest cabinet independent. Este adevărat că pesediştii au vrut un candidat PSD, iar peneliştii un candidat PNL, dar acum au înţeles că avem un candidat independent susţinut de cele două partide, care nu e nici PNL, nici PSD, dar este o soluţie bună pentru Bucureşti”, a mai spus Tudose.

„Când am venit cu acest candidat comun a intervenit acea supărare sau frustrare şi în rândul PSD şi în rândul PNL. Apoi au înţeles  că aceasta este soluţia, au început să se calmeze lucrurile şi acum asistăm la acest transfer de la partide, către candidatul independent”, a adăugat Mihai Tudose.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare