Turcan, despre pact: E o sfidare fără margini/ Să vină la vot în Parlament

Raluca Turcan

Liderul deputaţilor PNL Raluca Turcan a declarat, vineri, că pactul propus de Viorica Dăncilă este „o sfidare fără margini”, afirmând că premierul trebuie să vină la vot în Parlament şi „la vot printre oameni”.

„După trei ani de zile de secătuit România premierul ne propune pact pentru bunăstare? Ei au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice, a pilelor și beizadelelor. Nicio măsură a guvernului Dăncilă nu a fost țintită pe fond pentru bunăstarea românilor. Ei au urmărit doar profit electoral, împărțirea banilor clientelar și supraviețuirea la cote de avarie a României. Atât.E o sfidare fără margini pentru orice om de bun simț din țara asta care a văzut ani la rând cum agenda guvernamentală a fost acaparată de persoane cu probleme penale, cum decizii una după alta au fost împotriva românilor”, a declarat liderul deputaţilor PNL Raluca Turcan.

Raluca Turcan a declarat că premierul trebuie să vină la vot în Parlament.

„Doamna Dăncilă să vină la vot în Parlament și la vot printre oameni. Acolo va primi cel mai clar și usturător răspuns: să plece acasă!”, a declarat Raluca Turcan.