Turcan: Dragnea și-a pus bani de-o parte pentru cumpărături în Cex

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan spune că noua rectificare bugetară confirmă temerile PNL că banii pentru investiții sunt sacrificați pentru al doilea an consecutiv.

„Dragnea și-a pus bani de-o parte pentru cumpărături în Cex! A doua rectificare bugetară confirmă temerile noastre: banii pentru investiții sunt sacrificați pentru al doilea an consecutiv. Am avertizat, încă de la începutul anului, că bugetul este construit greșit, că nu sunt alocați bani suficienți pentru salarii, pensii, administrații locale și că banii scriși doar pe hârtie pentru autostrăzi, școli și spitale vor fi mutați cu ocazia rectificărilor bugetare.

  • În condițiile în care Guvernul nu a demarat niciun proiect de investiții în infrastructură, Guvernul taie 1,16 miliarde lei de la Ministerul Transporturilor. Deși avem peste 3.000 de școli în paragină, fără autorizații de funcționare, iar în sute de școli copiii tremură de frig, Guvernul taie aproape 200 de milioane de lei de la educație.

În opinia PSD, cercetarea nu ne trebuie și, atunci, Guvernul taie 229 de milioane de lei. Agricultura, cultura, fondurile europene, mediul de afaceri sau pădurile nu sunt priorități ale domnului Dragnea, acestora fiindu-le tăiate 558 de milioane de lei. Toate aceste tăieri sunt o demostrație că Programul de guvernare PSD-ALDE a fost o mare farsă!

Guvernul lui Dragnea ne-a îngropat în datorii, motiv pentru care banii pe care i-a tăiat de la educație, transporturi, cercetare se duc pentru plata dobânzilor (+ 1 miliard de lei). PNL va vota împotriva rectificărilor bugetare care drenează banii în pixul lui Dragnea! Nu vom accepta ca 700 de milioane de lei duși la Fondul de rezervă să fie pușculița personală a șefului PSD”, a scris Turcan, pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare