ULTIMA ORĂ / Carmen Dan, răspuns IRONIC la cererea de demisie făcută de Iohannis: Mă văd nevoită să-l dezamăgesc: Nu-mi voi da demisia nici imediat, nici imediat!

După ce președintele Iohannis i-a cerut demisia ministrului de Interne, accentuând ca demiterea să se întâmple – ”Imediat însemnând imediat”, Carmen Dan i-a răspuns într-o tentă IRONICĂ – ”Mă văd nevoită să-l dezamăgesc pe preşedinte. Nu-mi voi da demisia nici imediat, nici imediat!”

  • Mai mult decât atât, ministrul de Interne a subliniat, tot într-o tentă IRONICĂ, faptul că Ministerul de Interne nu are atribuții la alegerile din afara țării – de aceea este minister de INTERNE!

”Declarația de astăzi a președintelui Iohannis mă determină să prezint câteva motive pentru care cerera de demisie este cel puțin nejustificată. MAI a avut ca principală atribuție asigurarea în condiții de siguranță a alegerilor desfășurate în plan național adică în țară. De aceea este minister de interne.

  • O altă atribuție a fost asigurarea respectării termenelor stabilite în calendaru de desfășurare al proceselui electoral prin grija prefecților – tot în țară.

Are oare cineva probe că votul din țară a fost fraudat? Dacă da, să înțelegem că PNL a câștigat niște alegeri fraudate? Vă asigur că toate datele centralizate în ziua votului arată că nu au existat situații în planul ordinii publice care să influențeze rezultatul votului. Dacă din punct de vedere organizatoric putem discuta de sincope, atunci tot MAI este acela care a sesizat public situațiile fiind funcționarea tabletelor.

Vă asigur că din verificările efectuate de poliție nu au existat cazuri de vot multiplu.

Nu este o surpriză pentru nimeni, cu atât mai mai puțin pentru mine, că domnul președinte îmi cere demisia. E deja de notorietate această idee fixă a dânsului. De aceea, politic, îi răspund că nu mă intimidează astfel de cereri urgente, nici chiar în situația în care acestea sunt dublate de riscul unor dosare penale.”, a spus Carmen Dan.

”O demisie din funcție o voi depune numai atunci când partidul mi-o va cere. Am discutat cu doamna prim-ministru după ce am ascultat declarația președintelui și mă văd nevoită să-l dezamăgesc: nu-mi voi da demisia nici imediat, nici imediat!”, a conchis ministrul de Interne.

BREAKING NEWS / Iohannis solicită demisia imediată a miniştrilor de Interne şi de Externe

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare