ULTIMA ORA / Dragnea: INS a anunțat creștere economica de 5%

Liviu_Dragnea_PSD

Președintele PSD Liviu Dragnea spune că datele despre creșterea economică publicate de Institutul Național de Statistică sunt realitate, cu toate că președintele „a tunat și a fulgerat c e o tragedie, că sunt doar cifre pe hârtie și că bugetul nu e realist”

„Creşterea economică este de 5%! Deci prognoza noastră pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corectă. Cât a tunat și a fulgerat Iohannis ca e o tragedie, că sunt doar cifre pe hârtie și că bugetul nu e realist. Fără să prezinte argumente serioase şi motivaţii.

Realitatea este cea publicată astăzi de către INS. Principala contribuţie la această creştere economică o au construcţiile şi investiţiile. Încă o dovada că măsurile pe care le-am luat pentru cei din domeniul construcțiilor au fost corecte.

Conform datelor publicate astăzi de INS, în trimestrul I 2019, volumul lucrărilor de construcţii a crescut faţă de trimestrul I 2018 cu 12,5%, cea mai mare creştere după criza economică din 2009. Ce o să mai spună propaganda acum? Un lucru e cert, programul de guvernare își arată în continuare eficiența iar România merge înainte pe acest drum, în ciuda celor care fac tot posibilul să ne pună piedici!”, a scris Dragnea, pe Facebook.