ULTIMA ORĂ / Fostul lider PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, a trecut la ProRomânia

Senatorul Florin Cârciumaru, fost președinte al PSD Gorj și primar al municipiului Târgu-Jiu timp de patru mandate, s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, Pro România.Problemele au apărut în momentul în care, fostul lider PSD Gorj, Cârciumaru nu a mai prins un loc pe liste PSD la alegerile din decembrie.

Cârciumaru: Țin să le mulțumesc domnului Ponta și domnului Văcaru pentru invitația și insistența dumnealor de-a lungul anilor ca astăzi să fac acest pas, să mă înscriu în PRO România.

”Îmi doresc ca din această poziție, așa cum am făcut alături de Ponta multe pentru Târgu Jiu și pentru Gorj, să fac alături de dânsul, alături de această echipă tânără.

Pentru mine este o mândrie că pot să vin într-un partid tânăr, de centru stânga, lângă oameni tineri, care efectiv au lucrat atunci când au făcut primii pași în politică lângă mine. Ei erau tineri aspiranți, eu primar și președinte al PSD Gorj.Sunt sigur că vom avea rezultate și de aici încolo, pentru că îi cunosc foarte bine. Victor Ponta, în calitate de om politic și prim-ministru, a demonstrat că poate. A știut să strângă lângă dumnealui oameni preocupați de binele acestei țări.

Dacă în 2016, PSD a reușit să câștige alegerile cu un procent istoric, foarte mult din acel procent i se datorează lui Ponta și guvernării 2012-2016. După ce ne-am văzut cu sacii în căruță, nu a mai ținut nimeni cont de contribuția Guvernului Ponta.Sunt sigur că românii știu cine este Victor Ponta și ce reprezintă el în politica din România.
În momentul de față, nu avem cu cine să-l comparăm la nivel național. Este singurul lider politic care poate să reprezinte România atât pe plan național, cât și extern.
  • Am venit cu mare bucurie lângă această echipă, în acest partid.
Sunt sigur că, prin realizările mele de-a lungul anilor, prin notorietatea mea alături de Ponta și noua echipă, vom obține un rezultat bun și foarte bun la nivel de județ și PRO România va intra în Parlament și la guvernare și va promova în guvern oameni capabili.”, a scris Cârciumaru pe facebook.

 

  • Deputatul Alin Văcaru, coordonatorul Pro România Gorj: „Echipa Pro România s-a întărit prin prezența domnului senator Florin Cârciumaru. Sunt convins că exoeriența dumnealui acumulată de-a lungul timpului și notorietatea ne vor ajuta să obținem un scor foarte bun la alegeri”

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare