ULTIMA ORĂ / Gabriela Firea: Mi-e groază că Marian Oprişan face strategia politică a partidului

firea stanescu

Vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, primarul Capitalei, a afirmat luni, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului, că îi este groază că Marian Oprişan este cel care face strategia politică a partidului.

  • „Mi-e groază. Dacă după elucubraţiile spuse în CEx trecut de către domnul Oprişan încă ne mai bazăm pe dumnealui să ne facă strategia politică a partidului, eu o să citesc partea din strategie care nu-i aparţine domnului Oprişan. 

marian oprisanCu alte cuvinte, domnul Oprişan l-a acuzat pe domnul Stănescu că nu ştie să scrie. Să nu încep eu să vorbesc despre problemele gramaticale, că aici e domeniul meu. Haideţi să fim civilizaţi şi să ne păstrăm totuşi o limită.

Nu este normal, după ce dumnealui l-a atacat pe Paul Stănescu pe grupul preşedinţilor de pe Whatsapp, dumnealui l-a atacat nedemn, cu nişte minciuni, că vrea să facă partidul mic, să-l dea domnului Ponta”, a declarat Firea la sediul PSD.

Ea a negat că va candida la vreo funcţie în conducerea PSD, la congresul din 29 mai, motivând că „Nu vor fi scoase la concurs ca la multinaţională decât poziţia de preşedinte, preşedinte executiv şi secretar”.

„Nu pot să particip la congres pentru că exact în acea perioadă eu am programată acea intervenţie chirurgicală. Teoretic, orice se poate reprograma, doar nu mă operez în străinătate, la un profesor mare care nu mă primeşte decât în ziua şi noaptea aceea. Mă operez în România, la Spitalul ‘Cantacuzino’, cu aceiaşi medici extraordinari cu care am fost şi în operaţia anterioară.

Deocamdată am fost anunţaţi că se va realiza o largă cercetare ştiinţifică în întreaga ţară în care să află ce a determinat scăderea la jumătate a procentului pe care l-a luat PSD la alegerile parlamentare şi chiar la locale. Pe urmă, principalii lideri ai partidului, precum şi alte personalităţi din partid, să fie testate sociologic”, a detaliat preşedintele PSD Bucureşti.