ULTIMA ORĂ / Prefectul de Gorj a DEMISIONAT acuzând presiuni din partea Guvenului Orban; RECȚII: Weber: Ultimul prefect asupra căruia liberalii făceau mari presiuni, încă din luna februarie!

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujana, anunțat în direct la un post de radio online local, Radio Impact, că demisionează din funcție ca urmare a presiunii permanente puse de controalele Corpului de Control din minister.

”Eu, în toată această perioadă, am încercat să fiu deschis către cetățenii județului Gorj, cu mare mare responsabilitate, nu am făcut concesii de niciun fel și nu voi face. Dar venirea corpului de control, această descindere, cu anume iz de presiune, mi se pare de netolerat și am luat decizia de a mi pune demisia din funcția de prefect. Am înaintat deja demisia domnului Ludovic Orban”, a spus Rujan la un post local de radio.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, reacție: Ultimul prefect asupra căruia liberalii făceau mari presiuni, încă din luna februarie, a demisionat!

weber psd”Ultimul prefect asupra căruia liberalii făceau mari presiuni, încă din luna februarie, a demisionat!

Este o pierdere pentru Gorj, fiind unul dintre prefecții care au gestionat foarte bine situația epidemiei de Covid-19.

Însă, eu sper ca totul să reprezinte un nou început pentru Cristi Rujan care, în mod sigur, mai are multe de oferit gorjenilor.”, a transmis Weber pe facebook.

Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj, reacție: La presiunile Guvernului, Cristi Rujan a demisionat din funcția de prefect! 

cosmin popescu”La presiunile Guvernului, Cristi Rujan a demisionat din funcția de prefect! Administrația Gorjului a pierdut nu doar un excelent profesionist, un expert în politici publice, ci și un om deosebit, dedicat rezolvării problemelor județului. Spun cu tristețe toate acestea, din poziția unui om care a fost alături de Cristi, zi de zi, în aceste luni de luptă împotriva epidemiei generate de virusul Covid-19.

Felicitări pentru modul în care a gestionat situația în această perioadă, pentru toată activitatea depusă ca prefect și mult succes mai departe! Sper din toată inima ca drumul său să nu se despartă de Gorj și de gorjeni, pentru că experiența sa, calitățile sale de leader și de bun organizator pot aduce Gorjului, în continuare, multe lucruri bune.”, a transmis Popescu pe pagina sa de socializare.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare