ULTIMA ORA Primarul PNL Tg Jiu – a trecut la PSD Gorj

Marcel Romanescu, primarul Municipiului Tg-Jiu, din judetul Gorj, ales pe listele PNL, a confirmat în această seară aderarea la PSD Gorj, scrie tvsud.ro

Surse politice afirmă că acesta va fi prezentat oficial și în cadrul unei conferințe de presă ce se va ține la sediul PSD Gorj mâine dimineață.

“Așa cum în viața de zi cu zi trăim diferite schimbări, la fel și în viața politică vin momente de răscruce, momente în care consulți, analizezi și decizi.

Târgujienii merită să afle de la mine, în mod direct, că începând de astăzi am decis să fac o schimbare politică, alăturându-mă formațiunii PSD.Este o decizie asumată, având în vedere și că o bună parte a echipei mele a susținut această schimbare, părăsind PNL-ul încă de acum câteva luni.

De ce PSD? Pentru că, atunci când am cerut sprijin în realizarea unui proiect, s-au implicat necondiționat, arătând o deschidere în acest sens. Au înțeles că orice realizare aducea plus valoare municipiului Târgu Jiu și au știut să facă abstracție de culoarea politică.”, transmite Marcel Romanescu pentru Tv Sud.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare