ULTIMA ORĂ / Programul Start-Up Nation 2018, în linie dreaptă: Procedura de implementare a fost publicată în Monitorul Oficial

Conform unui comunicat remis ecopolitic.ro, Procedura de implementare a ediției 2018 a Programului Start-Up Nation a fost publicată joi în Monitorul Oficial, ultimul pas important înainte de deschiderea aplicației, programată pe 27 decembrie, la ora 10.00.

Conform aceleiași surse, documentul prevede că, pentru plăţile efectuate în valută, conversia se face la cursul de schimb al Băncii Naționale a României, valabil pentru ziua publicării Ordinului de aprobare a schemei de ajutor de minimis în Monitorul Oficial al României. Pentru ziua de joi, 20 decembrie, cursul euro/leu comunicat de BNR a fost 4,6598. Detalii despre cursul altor valute se găsesc pe site-ul www.bnro.ro.

  • Schema de minimis are ca obiective principale stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii și îmbunătăţirea performanţelor economice ale acestora, cu prioritate în zonele geografice mai puțin dezvoltate economic, în care densitatea IMM-urilor este redusă comparativ cu media europeană, crearea de noi locuri de muncă și inserția pe piața muncii a persoanelor defavorizate, șomerilor și absolvenților.

Procedura de implementare a programului Start-Up Nation poate fi studiată accesând link-ul:www.aippimm.ro/categorie/programe/programul-start-up-nation-2018

sursa: Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare