vineri, mai 20, 2022

ULTIMA ORĂ / Romanian Community Coalition: Laura Codruta Kovesi – subiect in 18 DOSARE PENALE aflate pe rolul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Conform unui comunicat remis ecopolitic.ro, venit din partea Romanian Community Coalition, pe rolul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie „sunt inregistrate un numar de 18 dosare” penale privindu-o pe doamna procuror Laura Codruta Kovesi, a transmis pe data de 11 februarie 2019 procurorul sef sectie Gheorghe Stan.

  • Conform aceleiași surse, raspunsul din partea Sectiei vine ca urmare a unei solicitari in baza Legii 544/2001 privind accesul liber la informatii de interes public, formulate de Romanian Community Coalition pe data de 6 februarie 2019.

”In respectiva cerere din 6 februarie 2019, Romanian Community Coalition a solicitat Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie sa ii comunice:

1. Cate dosare exista in lucru pe rolul Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie privind fapte presupus a fi savarsite de numita Laura Codruta Kovesi in calitate de procuror.

2. Care este incadrarea juridica a acelor fapte si cate dosare sunt in lucru pentru fiecare presupusa infractiune in parte.

În răspunsul primit din partea Sectiei, semnat de procurorul sef Gheorghe Stan, s-au enumerat cele 18 dosare aflate in curs de instrumentare privind fapte potential comise de procurorul Laura Codruta Kovesi, pentru o parte dintre ele comunicandu-se si o scurta descriere a faptelor investigate, precum si, in cazul altora, incadrarea juridica a faptelor investigate.

Alte date suplimentare nu va pot fi furnizate„, a comunicat la finalul raspunsului oficial catre Romanian Community Coalition procurorul sef al Sectiei Gheorghe Stan.” au precizat în comunicat cei de la Romanian Community Coalition.

În continuare vă prezentăm răspunsul integral, accesând link-ul de mai jos, primit de Romanian Community Coalition de la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie cu privire la cele 18 dosare penale in care se investigheaza fapte posibil sa fi fost comise de catre doamna procuror Laura Codruta Kovesi –

Laura Codruta Kovesi – subiect in 18 dosare penale aflate pe rolul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

 

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner