vineri, ianuarie 21, 2022

UN LIDER PNL ARUNCĂ BOMBA: Cum a dat Iohannis, șah-mat coaliției antiDNA, desemnând-o pe Dăncilă?

    Conform unei postări de pe pagina sa de socializare, vicepreședintele PNL, deputatul Dan Vîlceanu prezintă detaliile unui plan al PSD de suspendare a președintelui Klaus Iohannis și înaintarea propunerii de revocare a Laurei Codruța Kovesi de la DNA,  o data ce președintele refuza propunerea ca Viorica Dăncilă să fie Prim-ministru.

  • Adevăratul plan al lui Dragnea a fost ca președintele să fie suspendat, după ce refuză propunerea PSD- ALDE.

Liderul PNL, precizează că motivul desemnării aproape inexplicabile de către PSD a doamnei europarlamentar Dăncilă are și alte conotații despre care nu prea vorbește nimeni.

”Doamna Dăncilă a fost propusă de Dragnea, plecându-se de la premisa că președintele nu ar putea accepta o asemenea nominalizare.

    Adevăratul plan al lui Dragnea a fost ca președintele să fie suspendat, după ce refuză propunerea PSD- ALDE. În această situație, președintele Senatului ar fi fost președintele interimar al României. În perioada de interimat a lui Tăriceanu, ministrul Justiției ar fi făcut propunerea de revocare a Laurei Codruța Kovesi de la DNA și Tăriceanu ar fi acceptat imediat. După ce ar fi rezolvat problema asta, PSD și ALDE s-ar fi oprit, nu ar mai fi continuat cu referendumul pentru demiterea președintelui, ar fi fost inutil și și-ar fi provocat pierderi politice majore.
Iohannis acceptând propunerea PSD i-a lăsat pe aceștia ca la dentist. Singurul lucru pe care l-au mai putut face psd-istii a fost să-i mulțumească președintelui pentru înțelepciune.”, a explicat deputatul Vîlceanu în postarea sa.

În încheiere, vicepreședintele PNL, pune o întrebare retorică :

”Acum ii întreb pe toți cei care îl critică pe președinte azi, dacă intra în jocul acesta și PSD își rezolva problema cu Kovesi ar fi fost mai multumiți ?”

ecopolitic.ro/sursa: facebook

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Campanii publicitare
    sales banner