Un senator acuză Guvernul că va îngheţa salariile de la 1 ianuarie 2019

Senatorul liberal Florin Cîţu susţine că Guvernul PSD va îngheţa salariile de la 1 ianuarie 2019 şi totodată că va proceda la restructurări în primării şi consiliile judeţene.

„Liviu Dragnea si conducerea PSD trebuie să răspandă la o întrebare esenţială pentru români: Aţi ştiut şi aţi fost de acord cu: înghetarea salariilor din 2019 şi neaplicara legii, reducerea cu 30% a personalului din primării şi consilii judeţene, reducerea cheltuielilor cu salariile şi pe cele de bunuri şi servicii în fiecare an până în 2022? Pe unde-i prindeţi pe Liviu Dragnea şi pe colegii săi din conducerea PSD, cereţi-le să răspundă la această întrebare”, a scris Cîţu pe Facebook.

  • El a mai arătat că salariul minim a fost introdus in SUA pentru a ţine departe de locurile de muncă imigranţii “neproductivi”, iar intenţia a a fost aceea de a păstra/garanta locurile de muncă pentru cei care deja aveau şi a discrimina împotriva celor care abia veneau în SUA. (sursa, “Illiberal Reformers: Race, Eugenics & American Economics in the Progressive Era” by Princeton University economist and research scholar Thomas C. Leonard.)

florin-citu-facebook„Astăzi măsura este susţinută de economiştii socialişti exact pentru aceleaşi motive. Pentru a securiza locurile de muncă pentru cei care deja le au şi a-i păstra în afară pe cei care caută un loc de muncă. Cei care sunt angajaţi sunt în acest fel protejaţi de stat şi nu au niciun motiv să crească productivitatea pentru ca le creşte guvernul socialist salariul.

Guvernul Dragnea are motivatia clară să crească salariul minim: venituri la buget pe termen scurt (cu costul şomajului şi discriminării împotriva celor care caută locuri de muncă). Mai simplu, dacă încerci să îţi oferi forţă de muncă cu un cost mai mic decât salariul minim încalci legea. Guvernul socialist al lui Dragnea nu te lasă şi te invită săS mori de foame”, a mai spus Florin Cîţu.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare