Un tânăr de 18 ani s-a răsturnat cu un bolid, în Capitală/Era drogat și a omorât o tânără de 19 ani

Brigada Rutieră a anunțat că în accidentul de pe sos. Gheorghe Ionescu-Siseşti a fost implicat un tânăr în vârstă de 18 ani, care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, moment în care s-a răsturnat, iar din impact a lovit două autovehicule parcate.

În urma accidentului de circulaţie a rezultat decesul pasagerei aflate în autoturism. Testarea preliminară cu aparatul DrugTest a tânărului a relevat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive.

”Astăzi, 25 Decembrie a.c., în jurul orei 15:17, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un accident de circulaţie înregistrat pe Şos.Gheorghe Ionescu-Siseşti, din sectorul 1”, anunţă Poliţia Rutieră.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, iar la testarea preliminară cu aparatul DrugTest, a relevat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive. Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Traficul rutier a fost restricţionat mai multe ore pe ambele sensuri de deplasare ale şoselei Gheorghe Ionescu-Siseşti.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare