USR atacă Guvernul Cîțu: S-au dat bani din Fondul de Rezervă către primari PNL, UDMR și PSD

USR susţine că, în şedinţa de Guvern de miercuri, prim-ministrul Florin Cîţu a alocat un miliard de lei din Fondul de rezervă către primarii PNL şi UMDR, dar şi către primarii PSD „de la care speră să obţină ajutor” pentru instalarea unui guvern minoritar, potrivit Agerpres.

„Este o nouă dovadă că acest om s-a folosit de PNDL 3 pentru a şantaja şi a obţine preşedinţia PNL, iar acum repetă figura: se foloseşte de banii din Fondul de rezervă pentru a rămâne la Palatul Victoria. Florin Cîţu acţionează fără scrupule şi fără nicio urmă de responsabilitate, aruncând în stânga şi în dreapta cu bani publici”, scriu reprezentanţii USR pe Facebook.

Potrivit sursei citate, „în plină criză”, Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Transporturilor nu au primit „toţi banii de care aveau nevoie”, deoarece Florin Cîţu ar fi „pus pe primul plan sinecurile” şi interesele personale.

„Miniştrii noştri au avut proiecte de investiţii, de reforme, însă USR PLUS a fost exclus de la guvernare în plină criză, din cauza unui premier total iresponsabil. După înfiinţarea PNDL 3, marele jaf naţional orchestrat de Florin Cîţu continuă. E nevoie de criterii de transparenţă în ceea ce priveşte modul în care sunt alocaţi banii din Fondul de rezervă. În prezent, regulile după care se împart aceşti bani sunt cele stabilite de Dragnea, în goana sa de a da bani preferenţial către primari şi consiliile judeţene”, menţionează sursa citată.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare