USR PLUS a depus lista candidaților din Diaspora pentru alegerile parlamentare

USR PLUS a depus, astăzi, la Biroul Electoral Central lista candidaților din Diaspora pentru alegerile parlamentare împreună cu 6.000 de semnături necesare înscrierii în cursa electorală. 

Candidații USR PLUS Diaspora pentru Senat

Radu Mihail, primul candidat de pe lista pentru Senat, reprezintă deja Diaspora de patru ani în Parlamentul României.

Marius Cobianu este funcționar european, absolvent al Academiei de Studii Economice, secția cu predare în limba franceză, și fost bursier al guvernului francez.

Ina Monica Georgescu, de profesie IT Business Analyst, are experiența marilor corporații internaționale, diplomă de licență la Academia de Studii Economice în București și trei mastere în Studii Internaționale și Europene, Monitorizarea și Managementul Mediului, respectiv Economie la universități din Franța, România și SUA (Institut Européen des Hautes Études Internationales, Franța.

Lucian Sangeorgean, inginer de profesie, este absolvent a două Facultăți (Construcții – Petroșani, respectiv Căi Ferate, Drumuri și Poduri – Cluj Napoca) și a unui master în Managementul Sănătății și Securității în Muncă.

Candidații USR PLUS Diaspora pentru Camera Deputaților

Iulian Ștefan Lorincz, absolvent al Universidad Politécnica de València, are propriul birou de arhitectură, unde realizează proiecte urbanistice, industriale, reabilitare și design, și este unul dintre fondatorii filialei USR Diaspora.

Simina Tulbure este de la 19 ani, când s-a stabilit în Marea Britanie, un ambasador al României. A absolvit facultatea și masterul la University of Essex, are experiență în Parlamentul European și Banca Europeană de Investiții, a făcut sute de ore de voluntariat și s-a implicat în activitatea Societății Române de la Essex promovând cultura și tradițiile românești.

Marius Octavin Olaru are 35 de ani, dar de 16 ani locuiește în Italia. A studiat Inginerie Informatică la Universitatea din Modena și Reggio Emilia, obținând atât diploma de licență, cât și cea de master cum laude, după care și-a definitivat studiile doctorale în Information and Communication Technologies în cadrul aceleiași universități.

Ionuț Aionițoaei este, din 2017, Coordonator de Echipă în cadrul Comisiei Europene, lucrând la următoarea generaţie de sisteme de analiză pentru Direcţia de Resurse Umane și Securitate.

George Catrina, cu o experiență de aproape 10 ani în management în cadrul unor companii private din România și Marea Britanie, este licențiat în Științe Economice, respectiv Drept și Administrație Publică.

Pamela Chiricheu, absolventă a Universității de Vest din Timișoara – Facultatea de Litere, Istorie și Filosofie – și a Hochschule für Technik Wirtschaft und Kultur Leipzig, locuiește în Germania de cinci ani și construiește poduri de legătură între diasporeni și România.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare