vineri, iunie 2, 2023

USR: PSD a demonstrat din nou că este un partid al penalilor

USR susține că PSD a demonstrat din nou că „este un partid al penalilor care așteaptă amnistia promisă de Liviu Dragnea” în schimbul susținerii la conducerea partidului.

„Am asistat în ultimele două săptămâni la un circ între taberele din PSD care arată că acest partid nu este în stare să guverneze și nici măcar nu este preocupat să facă asta. Au schimbat două guverne într-un singur an, au provocat cele mai mari proteste de stradă de la Revoluție încoace, au făcut de râs România în străinătate. Și suntem la trei luni de centenar și la patru luni de preluarea președinției UE. PSD își bate joc de țară și de români.

Tabăra așa-zis reformistă din PSD nu are obiective diferite de ale lui Liviu Dragnea, dovadă că a propus ca Viorica Dăncilă să preia conducerea partidului, deși este doar marionetă care va continua asaltul asupra justiției și asupra societății civile.

Alegerea pe care cele două tabere din PSD o oferă românilor este între corupție și incompetență, ceea ce condamnă țara la izolare și subdezvoltare!”, se arată într-un mesaj al USR, după CEx-ul PSD.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner