miercuri, mai 25, 2022

USR şi PLUS stabilesc delegaţii care decid listele pentru alegerile parlamentare/Nemulțumiri în filiale

Filialele Bucureşti ale USR şi PLUS trebuie să stabilească pe cine va susține alianțala alegerile parlamentare, însă de ambele părți există nemulțumiri cu privire la desfăşurarea negocierilor şi lipsa de transparenţă.

Sâmbătă a început votul pentru desemnarea delegaţilor la conferinţa care va decide candidaturile la parlamentare și potrivit Regulamentului USR, până  pe 11 octombrie delegaţii  pot vota listele pentru parlamentare.

Membri USR Sector 3 reclamă însă că nu sunt lăsaţi să voteze deşi au cotizaţia plătită la zi.

„(…) 35 de la PLUS, 35 de la USR. Este un rezultat excepţional al colaborării de până acum, colaborare care ne-a adus o nouă victorie pe care – să recunoaştem – (cel puţin eu unul) nu o mai aşteptam la începutul acestui an. Unii oameni în USR ziceau de noi că suntem partid de 4%, că nu se pune problema ca votul fiecăruia dintre noi să valoreze cât al lor (îţi aminteşti când propuneam alegeri primare pt alegerea candidaţilor şi ei insistau pe sondaje şi 3:1?) şi că nu merităm să fim susţinuţi nicăieri. Au făcut tot ce au putut contra alianţei şi apoi contra fuziunii, dar tot ei acum o să vină să îţi ceară votul pentru a ajunge în Parlament. Direct sau prin înţelegeri cu cineva de la noi care a făcut o înţelegere cu ei. Acesta e motivul pentru care eu te rog să votezi lista de delegaţi pe care îi ştiu”, se adresează Voiculescu membrilor de partid.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner