Vaslui: Bărbat acuzat că şi-a omorât unchiul în vârstă de 83 de ani, arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 67 de ani din comuna Micleşti a fost arestat preventiv fiind acuzat că şi-a omorât unchiul, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Suspectul, care locuia împreună cu concubina sa, avea casa în aceeaşi curte cu unchiul său.

‘Am fost sesizaţi cu privire la de decesul unui bărbat în vârstă de 83 ani, din localitatea Micleşti. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Ulterior, în urma constatărilor preliminare emise de către Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vaslui, întrucât în cauză s-au pus în evidenţă săvârşirea unei infracţiuni contra vieţii, dosarul penal a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru continuarea cercetărilor. Un prezumptiv autor, bărbat în vârstă de 67 de ani, din Micleşti, a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, iar apoi acesta a fost arestat preventiv’, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. AGERPRES /(As – autor: Loredana Ciobanu, editor: Karina Olteanu)

Sursa: PRESSONLINE

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare