marți, noiembrie 29, 2022

Verzii sibieni: Herr Klaus, de ce avem cele mai mari prețuri din UE la utilități?

Verzii au cerut ieri Președintelui Klaus Iohannis, printr-un banner uriaș arborat pe Podul Minciunilor, să spună cetățenilor români ”De ce România are cele mai mari prețuri din UE la utilitați, nu doar în 2021 ci pe întreg intervalul de timp 2010-2021?”, transmite Sibiulinimagini.ro

Monitorul Social ne arată că România are cea mai mare creștere a facturilor la utilități, de la 77% în 2010 la 124% în 2021. Media UE a prețurilor la utilități a crescut de la 89% în 2010 la 110% în 2021.

„Împreună cu Lavinia Cosma și Marius Lazar copreședinții Partidului Verde la nivel Național, Verzii din Sibiu i-am adresat public o întrebare președintelui Klaus Iohannis: Herr Klaus, de ce avem cele mai mari prețuri din UE la utilități?„, transmit reprezentanții Partidului Verde Sibiu.

Despre acest subiect puteți afla mai multe detalii începând cu ora 12:00, dacă urmăriți transmisiune LIVE de pe pagina de Facebook a paginii noastre de Facebook din cadrul unei conferințe de presă organizată de Partidul Verde Sibiu.

Este vorba despre prima conferință de presă în SIBIU a noilor lideri naționali ai Partidului Verde (Verzii), copreședinții MARIUS LAZĂR și LAVINIA COSMA, aleși pe 3 septembrie în cadrul Congresului Extraordinar al partidului.

„Va fi prezentat un pachet de propuneri concrete către guvern și către președintele Klaus Iohannis.
Conferința de presă va avea loc în sala hotelului Roberts din strada Charles Darwin nr.16-18.
Partidul Verde www.partidulverde.ro este singurul partid din Romania, membru cu drepturi depline în Partidul Verde European, a patra forță politică din Parlamentul European.”, mai transmit reprezentanții Partidului Verde Sibiu.

 

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner