Veste bună pentru oamenii ce sunt în căutarea unei case cu grădină

În orașul Măgurele se construiește un nou ansamblu de case, în care cumpărătorii pot opta inclusiv pentru încălzirea bazată pe energie verde.

Ansamblul Elite Residence Măgurele 4 este construit de antreprenori locali în sudul orașului Măgurele, la circa 15 km distanță de Piața Unirii din București. Acesta este alcătuit exclusiv din case individuale, duplexuri și case înșiruite, oferind cumpărătorilor interesați 7 tipuri diferite de locuințe cu grădină proprie, cu 3, 4 sau 5 camere, la prețuri începând de la 95.000 EUR (TVA inclus).

Întregul ansamblu rezidențial este așezat în jurul unui parc modern, amenajat de la zero, în care locuitorii vor avea un iaz, terenuri de sport, pistă de biciclete, locuri de joacă pentru cei mici și zone de relaxare.

Pe lângă stația STB aflată la intrarea în ansamblul rezidențial, pe una dintre rutele ce leagă noul cartier de capitală, ansamblul beneficiază și de racordarea la rețelele edilitare de apă curentă, canalizare, electricitate, gaz și internet ale orașului Măgurele.

În noul ansamblu, cumpărătorilor li se oferă și posibilitatea alegerii de dotări optionale premium ca: sistem de încălzire și răcire pasivă cu pompă de căldură sol-apă cu foraj de mare adâncime, panouri fotovoltaice, sistem de încărcare a autovehiculelor electrice pe locul de parcare, garaj simplu sau dublu.

Sursa: Articol de la partener

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare