Vicepreşedinte ALDE Marian Cucşa, despre declaraţiile unui vicepreşedinte PSD: Manevră  ieftină

ALDE-PSD

Vicepreşedinte PSD Gabriel Zetea a declarat că partenerii de la ALDE că nu sunt interesaţi cu adevărat de rectificarea bugetară şi de investiţii, ci vor doar să pună presiune pe PSD să-l susţină pe Tăriceanu la prezidenţiale. În replică, vicepreşedintele ALDE Marian Cucşa denunţă „o manevră ieftină” şi refuzul PSD de a aloca bani pentru investiţii.

„Ce sustinea dl Zetea astăzi, cum că ALDE presează PSD pentru un candidat comun este numai o manevră ieftină a unui politician care vrea să evite astfel să explice de ce PSD nu vrea să aloce resurse financiare pentru investiţii si proiecte de infrastructura, de ce PSD nu vrea să vină cu restructurarea Guvernului şi cu o echipa de oameni competenți, cu o reformă a instituţiilor statului, cu un nou program de guvernare! Pentru că, dle Zetea, discuţiile au fost şi sunt strict despre o guvernare bună, despre modul în care banii trebuie alocaţi astfel încât promisiunile să fie respectate”, a scris Marian Cucşa pe Facebook.

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a declarat, luni, la Digi24, că  nemulțumirile exprimate de ALDE pe tema rectificarii bugetare nu au fost reale şi că de fapt partenerii de guvernare pun presiune ca PSD să-l susţina la prezidenţiale pe Călin Popescu Tăriceanu.

„Nu cred că au fost nemulţumiri reale legate de rectificare, discuţia a fost mai mult despre prezidenţiale. La investiţii avem bani mai multi alocaţi. La tăieri au fost punctual redirecţionaţi în alte zone în care pot duce mai multe puncte plus-valoare. Părerea mea e că toata discuţia a fost adusă de ALDE pentru a pune presiune pe susţinerea unui candidat comun la prezidenţiale”, a declarat Zetea.