Victor Ponta: Am tras de Eugen Teodorovici să vină, să avem un om tânăr lângă noi: Părul alb e doar schemă, Eugen

Victor Ponta a declarat în Delegația Națională a Partidului PRO România că el vrea să rămână bătrân în politică, însă a tras de Eugen Teodorovici să vină, să aibă un tânăr lângă ei. El e mai spus că Teodorovici a reușit să reducă taxele și impozite dar au venit cei de dreapta și le-au mărit. 

”Nu știu când au trecut doi ani de cân eram cu mare entuziasm și speranță că vom reuși să facem ce ne-am propus cu Pro România. Au fost doi ani foarte interesanți, eu cred că și dificili pentru mulți dintre dvs. Pentru mine au fost ani foarte buni, pentru că am învățat să fac și altceva decât politică, să nu depind doar de politică, dar tot rămâne puțin microbul”, a spus Ponta.

”De data asta chiar nu crede nimeni că a venit cineva pentru funcții, nu avem nimic de împărțiț, sunteți cei care vreți încă să facceți politică și să contribuim cu Pro România la ceva”, a mai spus el.

”Eu, pentru că am îmbătrânit și trec la seniori, m-am gândit să facem infuzie de tineret, am tras de Eugen Teodorovici, să vină să avem un om tânăr lângă noi, părul alb e doar schemă, Eugen. Eu intenținez să rămân bătrân în politică”, a afirmat Ponta.

Ponta a spus că din punct de vedere economic, alături de Eugen Teodorovici, au arătat ”că putem să reducem taxe, impozite, cei de stânga, ciuma roșie, și au venit cei de dreapta și le-au mărit la loc”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare