Victor Ponta: Programul National “Anghel Saligny” este foarte bun – pentru ca este plagiat 100% al Programului National de Dezvoltare Locala aprobat si demarat de Guvernul USL Ponta

Fostul premier Victor Ponta afimă că Programul National “Anghel Saligny” este foarte bun – pentru ca este plagiat 100% al Programului National de Dezvoltare Locala aprobat si demarat de Guvernul USL Ponta la propunerea Ministrului Dezvoltarii Liviu Dragnea .
”Doar ca atunci PNDL era criticat, atacat , injurat si demonizat ( sigur ati uitat faptul ca Presedintele PNL Klaus Iohannis a depus si o plangere penala in 2014 impotriva lui Liviu Dragnea )”, spujne Ponta pe Facebook .
”Ne-au facut dosare penale ( inutile) plangeri la Comisia Europeana si scandal non stop! Acum au copiat PNDL ( au schimbat doar titlul ) si incearca sa il aplice ! Doamne Ajuta sa reuseasca!”, mai afirmă Pinta.
El arată că Romania este tara in care intotdeauna exista doua masuri – si in care daca fac “ai lor” e rau, daca fac la fel “ai nostri” e foarte bine!
”Problema e ca “ai nostri” nu tin cu Romania – si de asta ajung mereu la butoane! Zic si eu!”, mai spune Ponta.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare