vineri, iunie 2, 2023

VIDEO / AU ÎNCEPUT lucrările la Centura Balșului, pe drumul expres Craiova-Pitești

Lucrările la Centura Balșului au început, a anunțat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

  • „Sunt prezent, și astăzi, pe șantierele de infrastructură rutieră. Astăzi am revenit în Oltenia. “Lucrările la Centrura Balșului au început!!!”

Am venit în această dimineată la drumul expres Craiova-Pitești, tronsonul 2- loturile 1 și 2. Constructorul avea, cum era de așteptat, o mobilizare exemplară. Se lucrează la realizarea fundațiilor indirecte pentru lucrările de artă, la drumurile de acces, la amenajarea platformelor pentru realizarea fundațiilor, dar și la montarea stației de betoane. Șantierul era animat și în plină forfotă, lucru care m-a bucurat foarte mult. Este ceea ce am cerut tuturor constructorilor.

cuc olguta balsAlături de mine au fost prezenți și colegii mei zona Olteniei: doamna Lia Olguța Vasilescu și Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu. De acum înainte este clar că aceasta va fi echipa care va monitoriza acest obiectiv, foarte important din zonă„, a detaliat Cuc pe Facebook.

Ministrul a adăugat că a continuat și seria întâlnirilor periodice cu președintele Ford, Ian Pearson.

„Așa că l-am invitat și pe el să meargă, alături de noi, pe șantier. Aceste întâlniri periodice, pe care le-am agreat împreună, nu fac decât să demonstreze că suntem deschiși dialogului și că sprijinim dezvoltarea mediului de afaceri din România„, a adăugat Răzvan Cuc.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner